STRUČNO LICE DOLAZI PO NENADA ALEKSIĆA ŠA: Vreme je za lečenje

Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović privukla je pažnju javnosti od samog početka. Kako se čini, njihov odnos je daleko od idiličnog, budući da su česte svađe i izlivi ljubomore postali uobičajena pojava. Ša, kako se navodi, ima problema sa kontrolom emocija, što dodatno udaljava Mionu od njega, dok su suze i vriska postali njegova redovna pratnja.

Nenadovi roditelji izražavaju duboku zabrinutost za sinovljevo emocionalno stanje. Njihova reakcija na Aleksićeve nervne napade i pomračenja je vidno uznemirena, a često su u sukobu sa vlastitim emocijama dok prate dešavanja u rijalitiju. Izvor navodi da roditelji teško podnose gledanje takvih scena i da se brinu za Nenadovo zdravlje i dobrobit.

Roditelji se baš nerviraju. Često ne mogu da gledaju Elitu jer kada vide kako Ša ima napade nije im dobro. Pod stresom su i onda se neriviraju. Ipak su oni stariji ljudi. Nije im prijatno da gledaju svog sina kako često plače i nije srećan – počinje izvor. pa dodaje:

Najsrećniji bi bili kada bi se udalji od Mione. On zbog nje propada, a zatvoreni prostor mu očigledno ne prija. Kada je napolju drugačiji je. Roditelji samo mole Boga, da sačuva živce i energiju. Nije im lako što im se sin kida zbog ljubavi. Očigledno nikako da nađe pravu ili on da se promeni. Jedva čekaju da izađe i da ozbiljno popričaju sa njim. Čak razmišljaju da mu angažuju psihotarapeuta kada napusti rijaliti – govori izvor za Blic.