Ne preti koleginicama” Mirković izneo nove optužbe na račun Dušice Jakovljević, a evo šta je ona poručila

Dušica Jakovljević prestala je da radi kao voditelj na “Hajp” televiziji, nakon pet meseci saradnje sa ovom medijskom kućom. U pomenutu kuću je prešla nakon 10 godina rada na popularnoj, ružičastoj televiziji.

Kako je ekipa portala Srbija Danas prva pisala, nakon oglašavanja Dušice Jakovljević povodom tragične smrti koleginice Bojane Janković, mnogi su primetili da je Dušici iz opisa obrisan Hajp kao radno mesto, kao i da je mnogobrojne kolege obrisala iz liste prijatelja.

Nedugo nakon toga, kao bomba je odjeknula vest da je poznata voditeljka ipak dobila otkaz na pomenutoj televiziji, na koju je prešla po odlasku sa “Pinka”.

Direktor Hajpa, Saša Mirković, danas nije imao lepe reči za Dušicu, te je objavio putem drutvene mreže Instagram teške osude.

– Dušicu sam nekoliko puta zamolio da krene na lečenje i prekine sa uzimanjem narkotika. Umesto toga, ona je odabrala kontru. Stvarno joj želim da se što pre otkači od te “pošasti”, kako bi mogla normalno da funkcioniše i ne preti bivšim koleginicama koje joj nisu krive što je odsabrala kriv put umesto dece, posla i normalnog života – napisao je Mirković.