Uncategorized

“Voliš da piš*ju po tebi” Brendon nagazio Maju, NJENA REAKCIJA šokantna na ovo

Written by mission

Još jedan sukob između učesnika rijaliti programa “Zadruga” je eskalirao. Ovaj put su u središtu pažnje bili Brendon i Maja Marinković.

Brendon je iskaljivao svoju nervozu na Maji Marinković nakon što je imao sukob sa Miljanom Vračevićem. Brendon je smatrao da je Maja kriva za sukob, a to je dovelo do rasprave između njih dvoje.

 

Međutim, situacija se dodatno pogoršala kada je Miljan izneo nekoliko neprimjerenih komentara na račun Maje. Miljan je rekao da je Maja “kupila” crnački dild* jer nije mogla pronaći adekvatnog crnca, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Maje.

 

Maja je zatim optužila Brendona da ju je prevario sa drugom učesnicom rijalitija, što je Brendon oštro demantovao. Brendon je potom uvrijedio Maju psovkom, što je izazvalo negodovanje ostalih učesnika.

Ku*etino jedna bolesna, treba da p*šaju po tebi jer ti to i voliš – rekao je Brendon.

 

Ovaj incident još jednom ukazuje na potrebu za poštovanjem i tolerancijom među učesnicima rijaliti programa. Bez obzira na to koliko su napeti i stresni uslovi u kojima žive, učesnici bi trebali pokazati više poštovanja prema jedni drugima.

 

Producenti rijalitija su izrazili svoju zabrinutost zbog ovog incidenta i kaznili su Brendona zbog neprikladnog ponašanja. Nadamo se da će svi učesnici rijalitija izvući pouku iz ovog događaja i da će u budućnosti uspostaviti pozitivnije odnose.

Kliknite na reklamu da pogledate video ispod:About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: