Uncategorized

Ščepao ga da ga ubaci u jezero! PANIKA u dvorištu Zadruge!

Written by mission

Sukob između Brendona i Maje Marinković na imanju rijaliti programa “Zadruga” eskalirao je kada Brendon nije želeo da da jedan od jastuka na kojima je sedeo Maji. Kako se rasprava između njih dvoje nastavljala, Miljan Vračević je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke i oteo je jastuk od Brendona.

 

Međutim, umesto da se situacija smiri, Miljan je zatim došao na ideju da ubaci Brendona u jezero. Ovaj postupak je izazvao paniku među ostalim učesnicima rijalitija, a Maja je bila posebno uznemirena.

 

Situacija se dalje pogoršala kada su Brendon i Miljan počeli da se naguravaju, a ostali učesnici pokušavali su da ih smire. Međutim, sve to nije bilo dovoljno da se spriječi dalje nasilje.

 

Ovo nije prvi put da Brendon i Maja imaju sukob u rijalitiju “Zadruga”. Oboje su bili u središtu pažnje nakon što su se svađali tokom nekoliko epizoda. Međutim, ovaj put stvari su otišle predaleko.

 

Incident je izazvao osudu javnosti, a producenti su bili prisiljeni da intervenišu i kazne učesnike rijalitija. Brendon je dobio kaznu od strane produkcije zbog nasilnog ponašanja, dok je Miljan kažnjen zbog kršenja pravila rijalitija.

 

U svakom slučaju, ovaj događaj je još jednom ukazao na potrebu za odgovornim i poštenim ponašanjem u rijaliti programima. Nadamo se da će svi učesnici rijalitija izvući pouku iz ovog incidenta i da će se slični događaji u budućnosti izbjeći.

Kliknite na reklamu da pogledate video ispod:About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: