Uncategorized

Šta se zapravo dešava ovde? “Deset dana čekam kao papak” Filip je šaputao u bubicu!

Written by mission

U rijalitiju “Zadruga 5” ponovo se digla prašina nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak koji prikazuje Aleksandru Nikolić kako uzima nešto iz sobe rihaba. U pozadini snimka, čuje se Filip Car kako šapuće u bubicu.

Na snimku se jasno vidi kako Aleksandra uzima nešto iz sobe rihaba, ali nije poznato šta je u pitanju. S druge strane, Filip Car je očajan zbog nečega, pa šapuće u bubicu.

  • Sančo 05. Ako imaš kontakt sa nekim, kaži im hitno nek me zovu, sutra. Čekam deset dana ovde, kao papak – rekao je Filip.

Ovo nije prvi put da Filip Car pravi probleme u rijalitiju, a produkcija se čini kao da je postala imuna na njegovo ponašanje. Ipak, nisu poznati detalji o tome šta Filip želi od produkcije, a da li će biti kažnjen za svoje ponašanje ostaje da se vidi.

Video snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi gledaoci “Zadruge 5” su izrazili svoje mišljenje o celoj situaciji. Dok su neki podržavali Filipa Car, drugi su osudili njegovo ponašanje i smatrali da bi trebalo da snosi posledice za svoje postupke.

Produkcija rijalitija se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta, a ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

Kliknite na reklamu da pogledate video ispod:About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: