Uncategorized

Situacija u ZADRUZI ESKÄLIRÄLA! Tim za pojačanje doleteo !

Written by mission

U toku noći je u rijaliti programu “Zadruga” došlo do eksplozivne situacije koja je izazvala veliku pažnju i kontroverze na društvenim mrežama. Učesnici rijalitija su u žučnoj raspravi koja je eskalirala u fizički obračun, nakon čega su produkcija i obezbeđenje morali da intervenišu.

Naime, svađa je počela zbog neraščišćenih odnosa između dva zadrugara koji su se međusobno optuživali za različita nepočinstva. Ubrzo se verbalni sukob pretvorio u fizički obračun, koji je trajao nekoliko minuta, dok su ostali zadrugari pokušavali da ih razdvoje.

Produkcija je ubrzo nakon toga reagovala i prekinula snimanje, dok je obezbeđenje intervenisalo kako bi smirilo situaciju i sprečilo dalje eskaliranje sukoba.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju i kontroverze na društvenim mrežama, a brojni korisnici su se oglasili i osudili nasilje koje se dogodilo u rijalitiju. Mnogi su istakli da se slične situacije dešavaju iz godine u godinu u ovom programu i da je vreme da se konačno preduzmu rigorozne mere protiv nasilja u rijalitiju.

Ostaje da vidimo kakve će biti dalje reakcije produkcije i učesnika rijalitija, kao i da li će se slične situacije ponavljati u budućnosti.

Kliknite na reklamu da pogledate video ispod:About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: