Uncategorized

Filip Car IMA SPECIJALAN UGOVOR, izleteo se i OBJAVIO STROGO ZABRANJENO!!

Written by mission

Filip Car je poznati rijaliti učesnik koji se proslavio učestvovanjem u popularnom rijalitiju “Zadruga”. Jednom prilikom je izneo svoj stav o tome kako ne želi da mu drugi zadrugari diraju njegove stvari.

“Meni ne mogu da diraju stvari, ja imam u ugovoru dogovoreno stavku, ko mi uništi jednu stvar biće diskvalifikovan”, rekao je Filip u jednom od intervjua.

Ova izjava izazvala je dosta pažnje kod publike, a mnogi su se zapitali kako je Filip uspeo da uđe u rijaliti sa ovakvim zahtevima u ugovoru. Međutim, nije neuobičajeno da rijaliti učesnici imaju određene zahteve koje žele da ispune kako bi se osećali sigurnije i komfornije dok borave u rijalitiju.

Filip Car je inače poznat po svojoj borbenoj naravi i ne plaši se konfrontacija sa drugim zadrugarima. Međutim, njegov stav o zaštiti svojih stvari ukazuje na to da je spreman da se bori za svoja prava, čak i u rijaliti situaciji.

Osim toga, ova izjava može biti pozitivna za druge učesnike rijalitija koji možda imaju isti problem sa drugim zadrugarima koji diraju i uništavaju njihove stvari. Možda će se i oni ohrabriti da traže slične zaštite u ugovoru i time se osigurati od nepotrebnih konflikata i štete.

U svakom slučaju, stavka u ugovoru koju je Filip uspeo da izbori ukazuje na to da se produkcija trudi da zadovolji potrebe i želje svojih učesnika i da im obezbedi što bezbedniji i udobniji boravak u rijalitiju.About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: