Uncategorized

PLATIO 10.000 EVRA ZA OVU IZGOVORENU REČENICU! Zadrugar najstrožije kažnjen zbog javnog iznošenja OVE INFORMACIJE!

Written by mission

Bilal Brajlović je kažnjen u “Zadruzi” zbog kršenja pravila. On je tokom svog govora u emisiji “Pretres nedelje” koristio uvredljiv i neprikladan jezik prema produkciji. Prema pravilima rijalitija, zadrugari ne smeju koristiti uvredljiv govor ili ponašati se neprikladno prema produkciji ili drugim zadrugarima. Zbog kršenja ovih pravila, Bilal je kažnjen i izgubio je pravo glasa u narednom izbacivanju.

Bilal Brajlović, prozivao je produkciju emisije već nekoliko dana zbog nezadovoljstva odlukama koje su donete. Brajlović se žalio cimerima da mu voditelji ne daju dovoljno prilike da iznese svoje mišljenje tokom emisija, što se smatra neprimerenim ponašanjem u okviru emisije.

Osim toga, Brajlović je optužio produkciju da štiti određene učesnike emisije i da je projekat “Zadruga” propao.

U “Zadruzi” se strogo pridržavaju pravila i kazne su obično vezane za materijalne stvari kao što su smanjenje budžeta za kupovinu hrane ili gubitak mogućnosti da učestvuje u nekim aktivnostima u okviru emisije. Stoga, ponašanje koje se protivi pravilima emisije može dovesti do kažnjavanja od strane produkcije.

Bilal Brajlović, navodno je kažnjen zbog svog ponašanja. Prema rečima izvora iz produkcije emisije, Brajlović je prozivao produkciju, što je protivno pravilima emisije i neprimereno ponašanje.

A evo koliko je i platio kaznu u video ispod:

Kliknite na reklamu da biste videli video: 

About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: