Uncategorized

IZBAČEN IZ RIJALITIJA! PRODUKCIJA SAKRILA NÖŽEVE! Zbog Zvezdanovog divljäštva PRODUKCIJA URADIAL OVO!

Written by mission

Zvezdan Slavnić, bivši učesnik srpskog rijaliti šoua “Zadruga”, u poslednjoj epizodi ovog TV programa je izazvao veliku zabrinutost zbog svog ponašanja.

Naime, Slavnić je tokom emisije izvadio nož i uputio pretnje drugim učesnicima, što je izazvalo opravdanu zabrinutost produkcije i gledalaca.

Ovo nije prvi put da je Slavnić bio uključen u nasilne incidente, pa se produkcija odlučila na oštre mere kako bi sprečila bilo kakve dalje situacije ovog tipa. U članku se takođe navodi da će produkcija preduzeti drastične mere kako bi osigurala bezbednost svih učesnika i osoblja.

Ovaj događaj izazvao je mnoge komentare i reakcije na društvenim mrežama, a neki su pozvali da se Slavnić trajno udalji iz rijaliti programa.

Slavnić je u prošlosti bio uključen u slične incidente, što je izazvalo negativne reakcije javnosti i podstaklo produkciju emisije da preduzme stroge mere predostrožnosti. Prema pisanju medija, produkcija emisije razmatra različite mere kako bi sprečila slične incidente u budućnosti.
Kliknite na reklamu da pogledate video ispod:About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: