Uncategorized

Janjuš napao sa leđa člana produkcije! Produkcija prekinula program! (VIDEO)

Written by mission

Prema poslednjim informacijama koje su objavljene u medijima, učesnik rijaliti programa “Zadruga”, Marko Janjušević, napao je člana produkcije tvrdeći da ga potkrada tokom igre.

Navodno, Janjušević je primetio da mu nedostaju zetoni tokom igre i sumnjao da je član produkcije odgovoran za to. Kada je optužio člana produkcije za krađu zetona, ovaj ga je demantovao i negirao optužbe.

Međutim, Janjušević nije bio zadovoljan objašnjenjem i navodno je izgubio kontrolu, fizički napadajući člana produkcije.

Ovaj incident je izazvao dosta pažnje u javnosti i mnogi se pitaju kako će produkcija rijalitija reagovati na ovaj događaj. U međuvremenu, nadamo se da će se situacija smiriti i da će se svi učesnici programa vratiti normalnom toku igre i zabave, bez nasilja i agresivnosti.

Ovo nije prvi put da je Janjušević bio u središtu skandala u rijaliti programima, a mnogi se pitaju da li će produkcija preduzeti mere protiv njega zbog ovog incidenta.

Kliknite na reklamu da pogledate video ispod: 

@zadrugari_6

#zadrugari_6 #zadrugarijaliti #zadruga #zadrugaoficijal #zadrugatv #zadruga6 #zadruga5 #janjuszadruga #janjus #fypシ #foryoupage #fy #foryou

♬ original sound – Zadruga6

About the author

mission

Leave a Comment

%d bloggers like this: